ÉRTÉKESÍTÉS

Lehetőséget biztosítunk a vásárlásra mind a kisfogyasztók, mind a tovább értékesítők, feldolgozók számára, az alábbiakban részletezettek szerint.

Vásárlás

Közvetlenül a kertészetből

Kisfogyasztói értékesítés

Kertészetünk bejáratánál állítjuk fel pinduri standunkat, ahol a kis tételben vásárlókat szolgáljuk ki. Alexa és Zsani sok szeretettel vár benneteket. Legkisebb “kiszerelés” 5 kg. Ez egy amolyan családi kóstoló. Soknak tűnik? Segítek kalkulálni, jöjjön egy rövid levezetés.

Frissen iziben elcsipegetünk a kocsiban hazafelé fél kilót. TUTI! 🙂 Mosás közben elcsipegetjük a másik fél kilót. Már csak 4 kiló maradt. Tegyünk félre az uzsihoz egy kicsit, mondjuk gyümölcsjoghurtot turbózva vele. Hoppá, újabb fél kiló. Na meg akkor már összedobunk egy gyors pitét, az csak 20 perc, laza csuklómozdulatokkal hintünk bele pár marékkal, no meg menjen egy pici a fagyóba is, télire, csak úgy, nyersen. Jó lesz majd egy levesre, meggyszószra vagy esetleg újra egy finom sütire. JUJJJJ, a befőtt, a lekvár! Maradt úgy 1 kilónyi, abból meg már minek nekiállni… És már hallom is a mondatot: “Szívem, kérlek, szaladj vissza Jurásékhoz még egy kis meggyért!” Nagyjából így szokott ez végbemenni.

De kanyarodjunk vissza a lányokhoz. Aki még nem vásárolt nálunk, természetesen kérhet kóstolót, hitelesített mérlegeink akár 1 szem meggyet is képesek lemérni. ((Megjegyzem, a lányok befonják a hajukat, ha valaki szemre kéri és természetesen ezt viccként fogják értékelni!!)) Akinek viszont komoly tervei vannak a meggyel – és valljuk be, egy háziasszonynak mindig komoly tervei vannak, ha mást nem a saját birodalmában, a konyhában, szóval hozzávetőlegesen innen indítsa a kalkulációt.

Kiszerelés

5 kg és 10 kg

Edények

M10-es gyümölcsös rekesz.
Teherbírása 10-11 kg. A meggyet M10-es műanyag rekeszekbe szedjük. Ez a klasszikus műanyag láda, amiben a zöldségesnél van az áru a polcon. REKESZT NEM ADUNK EL, vagy csak irreálisan magas áron! Hogy miért? Mert a szüret alatt nincs kapacitásunk “elugrani” rekeszeket vásárolni. Ebből adódik, hogy a legprofibb vásárló CSERE REKESSZEL érkezik. 😉 A csere rekesz nem kell, hogy hibátlan legyen, de legyen tiszta és ép (nem törött, drótozott, lukas). Olyan, amiben szívesen fogadod te is a gyümölcsöt.

Papír doboz.
Teherbírása 5 kg.
2020-as évben gyártattunk először papír dobozokat, látva a vásárlói igényt például azok részéről, akik nem tervezetten jönnek vásárlni, csak átutazóban vannak, meglátják hirdetésünk, megállnak, és épp nincs egy M10-es rekesz a csomagtartóban. Gondolva a környezeti terhelés minimalizására született meg az ötlet, kiváltva a neylon szatyrokat, zacskókat. Dobozaink igényes kivitelűek továbbá impregnált belsővel rendelkeznek. Költségének egy részéhez a vásárlók hozzájárulását kérjük, ezzel is ösztönözve mindenkit a csomagolóanyag csökkentésére, csere M10-es rekesz használatára. Ára a vásárló számára: Papírdoboz 5kg-os: 100 Ft

Saját edény.
Természetesen bármilyen saját edényben is elvihető a meggy, lehet ez kosár/garaboly, vájling, lavor, bármi. Azonban figyelembe kell venni, hogy egyrészt a kiszolgálás lassabb és a meggy törik a pakolászással!

//Neylon zacskó, szatyor.//
Számunkra a legolcsóbb megoldás ennek használata lenne. De két nagyon nyomós okból nem szívesen adjuk ebben a meggyet. Egyrészt a már említett környezettutadossági elveink miatt, másrészt mert a lédús, nagy húsú, érett meggyszemek összenyomódnak, törnek, levet eresztenek, TÖNKREMENNEK. A háziasszony kb egy smoothie-t (frissen facsart levet) kap, vagy nagyjából azt készíthet belőle, már ha idejekorán a keze ügyébe kerül, mert magától értetődő módon ez bizony hamar erjedésnek indul, főként a meleg csomagtartóban…….

GARANCIA

Garanciát vállalunk a meggy minőségére! Ha elégedetlen vagy a vásárolt áruval, amennyiben pár órán belül  visszahozod, kicseréljük a meggyed! A galériánkban látható képek önmagukért beszélnek, kukkants a fotókra, láthatod, milyen portékával várunk. 🙂
SZATYORBAN VITT MEGGYRE NEM VONATKOZIK A GARANCIA!

És még egy apró megjegyzés. A meggy nem krumpli! Nem áll el napokig! 😉

Viszonteladói értékesítés

Nagyobb tételben vásárló viszonteladók, továbbfeldolgozók kiszolgálása a hátsó kapunál történik, ahol lehetőség van a teherautóval beállni. Az előre egyeztetett tételt, igény esetén, ládánként egalizáltan előkészítjük.

Kiszerelés, göngyöleg

M10-es gyümölcsös rekeszbe, szárral szedjük a meggyet.
Kérünk, gondoskodj MEGFELELŐ MINŐSÉGŰ ÉS TISZTASÁGÚ M10-es csererekeszről!

Hűtés

Hűtési kapacitással rendelkezünk. Temperált térben a messzebbről érkező kereskeőinket is frissen tartott meggyel szolgáljuk ki. 

Elsődleges szempontunk a prémium minőség garantálása, ezért a kalkulációnál vedd figyelembe, hogy maximum 12 órát tároljuk a meggyet! A rendelések rögzítése és kiszolgálása ennek figyelembe vételével történik!

Vásárlás

Közvetlenül a kertészetből

Tovább feldolgozók

A 2020-as évben a teljes termésmennyiségünket friss fogyastásra értékesítettük. Sajnos és egyben szerencsére nem tudtuk kiszolgálni a megannyi, párlat alapanyagot és egyéb feldolgozott termékhez alapanyagot kereső partnereket.

Ettől függetlenül NYITOTTAK VAGYUNK az új partnerek felé! 

ELŐRENDELÉS

Előrendelést veszünk fel telefonon. Elérhetőségeink megtalálod az alábbi gombra kattintva, a kapcsolatok menüpont alatt. 

Várjuk megkeresésed! 🙂