RÓLUNK

A szüleink megálmodták, mi továbbéljük…

Az ültetvényt 2003-ban telepítették a szüleink, nyugdíjas éveik elfoglaltságaként, illeszkedve önellátó kis gazdaságukhoz. Sajnos az álom csak félig teljesült, a várt nyugdíjas évek nem jöttek el. Emléküket őrizve, egy kép róluk, a meggyesben. 

Eti néni és Pista bácsi

A kép 2013 nyarán készült.

Pár szó rólunk, vagy inkább kapcsolatunkról a meggyessel. Ketten vagyunk testvérek. Egyikőnk sem tervezett kertészkedéssel foglalkozni. Persze a nagyobb munkálatokba időnként besegítettünk “otthon”. Hogy akkor miért csináljuk? Azon kívül, hogy Békés megyei területről van szó, így piaci értéke egy vidéki nagyvárosi panel lakás értékét súrolja, leginkább talán azért, mert ha kivágnánk ezeket a fákat, a saját gyökereinket vágnánk el. Ha ugyan már nem is nyitja nekünk a kaput senki, itt mindketten “otthon vagyunk”…

Jurás István - Pisti
Röviden, mindenes vagyok. Az értékesítési igazgató és fűnyíró segédmunkás között minden IS. A szüreten kívül számos feladat adódik ezzel a néhány száz fácskával. Ha nem a meggyesben vagy nem a családommal, esetleg nem a munkahelyemen vagyok, akkor a fellegekben járok, méterekkel a föld felett. Szabadidőmben szárnyalok, siklóernyővel hasítok a magasban.

Értékesítéssel, továbbfeldolgozással, viszont eladással kapcsolatos kérdéseiddel keress bátran! Az alábbi gombra kattintva a Kapcsolatok fülön megtalálod elérhetőségeink!
Júrás Etelka - Eti
Én vagyok a csapat marketingese, szíve, lelke.
Foglalkozom a szedésre jelentkezőkkel, végzem a kapcsolódó adminisztratív feladatokat. A feszített tempójú munkánk mellett, igyekszem jó hangulatot biztosítani szorgos kis szedőcsapatunknak.

Egyébként két tündéri kisgyerek édesanyja vagyok.

Szüreti és egyéb munkára jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseiddel keress bátran! Az alábbi gombra kattintva a Kapcsolatok fülön megtalálod elérhetőségeink!

KÖZÖSSÉGI ÉLETÜNK

Mert fontos

a kapcsolat

helyi idősek otthona

Jó kapcsolatot ápolunk a helyi idősek otthonával, szüret alatt gondolunk rájuk is egy kis friss csemegével.

helyi idősek otthona

Jó kapcsolatot ápolunk a helyi idősek otthonával, szüret alatt gondolunk rájuk is egy kis friss csemegével.

óvodások, iskolások

Szívesen fogadunk látogatókat, egyik évben a helyi iskolások nézték meg kertészetünket. Előzetes egyeztetést követően örömmel beszélünk a kisebbeknek-nagyobbaknak, milyen az élet egy gyümölcsösben.

fiatal munkavállalók

A szüreti és egyéb munkák során teret adunk a fiatal munkavállalók számára a törvényi előírások betartása mellett. Lehetőség, hogy bontogathassák szárnyaikat a munka világában és egy jó kis tapasztalat, hogy milyen az élet a kütyükön túl.

nyugdíjasok

Természetesen szüreti csapatunkban a nyugdíjasok is helyt kapnak. Minden évben szívesen hallgatom, mi a terv, mi fog megvalósulni a “meggypénzből” (egy új sütő, egy hétvégi kiruccanás…). A nyugdíj kiegészítés mellet, a jó hangulat, amiért sokan visszatérnek. Halkan megjegyzem, sokszor lekörözik még a fiatalokat. 😉